Close Menu

Asbestonderzoek

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een asbestonderzoek kan uitvoeren? Voordat u begint met een renovatie of met sloopwerk is het belangrijk dat u weet of er asbest aanwezig is of niet. Asbest is een stof die een gevaar vormt voor de gezondheid als de stofdeeltjes in de lucht komen. Daarom is het belangrijk om te weten of er asbest aanwezig is en waar precies. Op die manier kunt u rekening houden met de risico’s en deze effectief verkleinen.

Onafhankelijk Asbestonderzoek laten uitvoeren

Terrascan is een bedrijf dat bodemonderzoeken en –saneringen uitvoert. Ook asbestonderzoek kunnen wij uitvoeren voor de structuur die u wilt renoveren of slopen. We kijken tijdens zo’n onderzoek of er asbest in de structuur of in de bodem aanwezig is. Wij zijn SC 540 gecertificeerd, waardoor wij asbestonderzoek op professionele wijze kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben wij al ervaring sinds 1993, zodat we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Ga voor zekerheid met Terrascan

Laat een professioneel asbestonderzoek uitvoeren door Terrascan en u weet gelijk waar u rekening mee moet houden. Op die manier kunt u op de juiste manier aan uw werkzaamheden beginnen. Bij de aanwezigheid van asbest houdt dat in dat de asbest eerst verwijderd moet worden. Terrascan kan u daar ook bij ondersteunen. Wij zijn in een groot gebied binnen Nederland werkzaam. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.