Close Menu

Asbestonderzoek in Bloemendaal | Terrascan

Terrascan is al jaren specialist op het gebied van asbestonderzoek bij u in Bloemendaal. Wist u bijvoorbeeld dat er in totaal 3500 verschillende asbesthoudende materialen zijn? Het herkennen van deze materialen is werk voor specialisten en kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Samen met u bepalen we de meest efficiënte manier van asbestonderzoek bij u in Bloemendaal.

Asbestonderzoek in Bloemendaal

Heeft u renovatie- of bouwplannen? Dan dient eerst de aanwezigheid van asbest onderzocht te worden. Wij voeren asbestonderzoek uit in Bloemendaal, zowel in de bodem, als in puin en gebouwen en objecten. Afhankelijk van het soort onderzoek en de aard van de onderzoekslocatie wordt het asbestonderzoek bij u in Bloemendaal uitgevoerd door middel van visuele inspecties en het graven van inspectiegaten of korte of lange inspectiesleuven. Naast asbestonderzoek voeren wij ook bodemonderzoek en bodemsanering uit.

Resultaten van het onderzoek

Als onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau kunnen wij zeer nauwkeurig asbestonderzoek uitvoeren bij u in Bloemendaal. Aan de hand van de resultaten van veld- en laboratoriumonderzoek kan worden vastgesteld of de bodem verontreinigd is door asbest (verkennend onderzoek) en in welke mate (nader onderzoek). Wilt u meer informatie over asbestonderzoek in Bloemendaal? Neem dan contact met ons op of download onze brochure.