Close Menu

Asbestonderzoek in Ouderkerk aan de Amstel | Terrascan

Terrascan is al jaren specialist op het gebied van asbestonderzoek bij u in Ouderkerk aan de Amstel. Wist u bijvoorbeeld dat er in totaal 3500 verschillende asbesthoudende materialen zijn? Het herkennen van deze materialen is werk voor specialisten en kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Samen met u bepalen we de meest efficiënte manier van asbestonderzoek bij u in Ouderkerk aan de Amstel.

Asbestonderzoek in Ouderkerk aan de Amstel

Heeft u renovatie- of bouwplannen? Dan dient eerst de aanwezigheid van asbest onderzocht te worden. Wij voeren asbestonderzoek uit in Ouderkerk aan de Amstel, zowel in de bodem, als in puin en gebouwen en objecten. Afhankelijk van het soort onderzoek en de aard van de onderzoekslocatie wordt het asbestonderzoek bij u in Ouderkerk aan de Amstel uitgevoerd door middel van visuele inspecties en het graven van inspectiegaten of korte of lange inspectiesleuven. Naast asbestonderzoek voeren wij ook bodemonderzoek en bodemsanering uit.

Resultaten van het onderzoek

Als onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau kunnen wij zeer nauwkeurig asbestonderzoek uitvoeren bij u in Ouderkerk aan de Amstel. Aan de hand van de resultaten van veld- en laboratoriumonderzoek kan worden vastgesteld of de bodem verontreinigd is door asbest (verkennend onderzoek) en in welke mate (nader onderzoek). Wilt u meer informatie over asbestonderzoek in Ouderkerk aan de Amstel? Neem dan contact met ons op of download onze brochure.