Close Menu

Bodem

Wilt u weten in welke staat uw bodem verkeert? Het is belangrijk om te weten of er sprake is van bodemverontreiniging. Daarnaast kan het ook belangrijk zijn om te weten of bepaalde van uw handelingen leiden of hebben geleid tot verontreiniging. Weten in welke mate uw bodem is verontreinigd belangrijk om erger te voorkomen en zodat u de grond kunt laten saneren. Op deze manier kunt u milieudreigingen verminderen en voorkomen.

Vermoedens van bodemverontreiniging?

Voor verschillende toepassingen van uw bodem is het ook uitermate belangrijk dat de bodem niet verontreinigd is. Daarom is het handig om een bodemonderzoek uit te laten voeren. Terrascan is sinds 1993 een specialist op het gebied van bodemonderzoek. Wij kunnen u daarom uitstekend van dienst zijn met onderzoeken en kunnen u adviseren over de stappen die nodig zijn na het onderzoek. Wanneer een sanering nodig is kunnen wij u daar ook mee van dienst zijn.

Onafhankelijk Bodemonderzoek

Wanneer uit ons onderzoek blijkt dat een bodemsanering is aan te bevelen, kunnen wij u helpen met het opzetten van een saneringsplan en ondersteunen wij u bij het uitvoeren van de sanering. Wij zijn werkzaam in een groot gebied, dus ook bij u in de buurt. Wilt u weten wat wij allemaal voor uw bodem kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.