Close Menu

Bodemsanering

Terrascan is een raadgevend ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in bodemsanering en –onderzoek. Wij onderzoeken een bodem om te kijken of er verontreiniging aanwezig is. Tijdens zo’n onderzoek bekijken we ook meteen in welke mate er verontreiniging aanwezig is. Onze resultaten geven we dan aan in een rapport, waarbij we ook aanbevelingen doen over de te nemen stappen op basis van deze resultaten.

Bodemverontreiniging saneren

Wanneer een bodemsanering aangeraden wordt, omdat er sprake is van sterke verontreiniging, kunnen wij u verder adviseren en ondersteunen. Bij Terrascan kunnen we een saneringsplan opstellen en desgewenst de uitvoering van de sanering onder onze hoede nemen. Alle beslissingen worden in nauw overleg met u genomen, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat er gaat gebeuren.

Advies bij bodemvervuiling

Terrascan is een bureau dat al sinds 1993 actief is als raadgevend bureau. Wij zijn dus een ervaren partner op het gebied van bodemsanering en –onderzoek. Onze ervaren medewerkers zijn actief in verschillende regio’s binnen Nederland, dus ook bij u in de buurt. Wij staan graag voor u klaar! Heeft u nog vragen over bodemonderzoek of –sanering? Of wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.