Close Menu

Bodemsanering in Leiden – Terrascan

Terrascan kan bodemsanering, het proces om een stuk grond vrij van bodemverontreiniging te maken of om de risico’s van bodemverontreiniging weg te nemen of te beheersen, bij u in Leiden uitvoeren.

Bodemsanering in Leiden

De wijze van sanering is voor elk specifiek geval verschillend en wordt vastgelegd in een saneringsplan, BUS-meldingsformulier of een plan van aanpak. De drie meest voorkomende vormen van bodemsanering bij u in Leiden zijn:

  • ontgraving en afvoer van verontreinigde grond
  • onttrekking van verontreinigd grondwater
  • aanbrengen van een afdek- of leeflaag

In overleg met u wordt de gewenste vorm van bodemsanering gekozen, passend bij uw project in Leiden. In een saneringsplan wordt de gekozen variant van een bodemsanering uitgewerkt. Hierbij wordt de beoogde eindkwaliteit van de bodem beschreven en worden tevens de te nemen (veiligheids)maatregelen tijdens de saneringswerkzaamheden beschreven. Naast bodemsanering kunt u bij ons ook terecht voor grondonderzoek, partijkeuringen, asbest onderzoek en advies omtrent bodem en milieu.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij komen graag bij u in Leiden langs om de situatie te bespreken. Heeft u vragen over bodemsanering bij u in Leiden, of heeft u vragen over onze andere werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.