Close Menu

Grondonderzoek

Laat grondonderzoek uitvoeren voordat u aan een project begint. Met een grondonderzoek worden de eigenschappen van de bodem in kaart gebracht. Op deze manier weet u precies met wat voor grond u te maken heeft en of er sprake is van verontreiniging. Dit soort onderzoek is noodzakelijk voor verschillende projecten zoals een nieuwbouwproject. Het vooraf onderzoeken van de grond bespaart u een hoop kosten, omdat u de kans dat u tijdens een project vastloopt hiermee vermijdt.

Gedegen grondonderzoek door Terrascan

Terrascan is een ervaren partner dat een gedegen grondonderzoek kan uitvoeren. Wij zijn sinds 1993 actief op het gebied van bodemonderzoek en bodemsanering. Daarnaast hebben we ook de juiste certificering, waardoor we de kwaliteit van ons onderzoek kunnen garanderen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het onderzoeken van de bodem. Ook kunnen ze, indien nodig, u adviseren over de juiste vervolgstappen op basis van de resultaten. Vooral wanneer bodemsanering aanbevolen wordt kunnen wij u helpen met het vervolgtraject.

Deskundig saneringsplan

Als uit het grondonderzoek blijkt dat de bodem sterk verontreinigd is kunnen wij u helpen bij het opstellen van een saneringsplan. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen en adviseren gedurende het hele saneringsproces. Wij zijn actief in een groot gebied. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.