Close Menu

Grondwateronderzoek

Wanneer u wilt weten wat de grondwatersituatie is, kunt u een grondwateronderzoek laten uitvoeren. Zo weet u precies wat de situatie is en of er wat moet gebeuren voordat u aan uw project begint. Zo kan blijken dat het grondwater sterk verontreinigd is en dit moet worden afgevoerd. Het is van belang om de grondwatersituatie bij te houden en zo milieuproblemen te voorkomen. Met een gedegen onderzoek voorkomt u dat werkzaamheden tijdens een project stil komen te liggen vanwege problemen.

Ga voor zekerheid met Terrascan

Voorkom nare verrassingen en laat een grondwateronderzoek uitvoeren door Terrascan. Wij zijn al sinds 1993 actief op het gebied van bodemonderzoek en sanering. Daarnaast kunnen wij ook wateronderzoek en asbestonderzoek uitvoeren. Onze ervaren medewerkers kunnen een gedegen onderzoek uitvoeren dat voldoet aan alle richtlijnen. Na het onderzoek adviseren wij u ook over de vervolgstappen die eventueel nodig zijn.

deskundig grondwateronderzoek uitvoeren

Terrascan is in een groot gebied binnen Nederland actief. Hierdoor kunnen wij bij u langskomen voor het grondwateronderzoek en een eventueel saneringsproces. Wij kunnen u gedurende het hele proces adviseren en ondersteunen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan op de website.