Close Menu

Milieuadviesbureau

Als milieuadviesbureau kan Terrascan u adviseren over milieuvraagstukken. Wanneer u bodemonderzoek of grondsanering wilt laten uitvoeren, zijn wij de juiste partner voor u. Ook wanneer u wilt laten onderzoeken of er asbest aanwezig is, kunnen wij u helpen. Wij hebben al ervaring op deze gebieden sinds 1993 en kunnen u daarom uitstekend adviseren. Daarnaast kunnen wij u begeleiden gedurende uw gehele project.

Milieuadviesbureau Terrascan heeft al veel onderzoeken uitgevoerd en projecten begeleid. Onze ervaren medewerkers zijn in staat om u perfect te adviseren en begeleiden. Onze zusterbedrijven kunnen u daarnaast ook bij andere projecten van dienst zijn. Terrascan en de zusterbedrijven zijn in het bezit van de benodigde certificaten, zodat u zeker weet dat wij over de expertise beschikken die u zoekt. Zo weet u dat wij volgens de juiste richtlijnen kunnen werken en u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Of het nu gaat om bodemonderzoek of het verwijderen van bodemverontreiniging: milieuadviesbureau Terrascan kan u helpen met uw project. Door voor de aanvang van een project een bodemonderzoek uit te voeren kunt u voorkomen dat uw project tussentijds stil komt te liggen. Op die manier voorkomt u vervelende verrassingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.