Close Menu

Milieuadviesbureau in Amsterdam – Terrascan

De specialisten van milieuadviesbureau Terrascan kunnen u adviseren in de bodemproblematiek in Amsterdam. Als milieuadviesbureau leveren wij inhoudelijke technische ondersteuning bij procedures in geval van een geschil bij vastgoedvraagstukken. Ook geven wij advies bij het vlottrekken van vastgelopen ontwikkelingen als gevolg van bodemverontreiniging. Wij geven u graag advies op het gebied van bodem en milieu in Amsterdam.

Milieuadviesbureau in Amsterdam

Naast milieuadviesbureau Terrascan zijn zusterbedrijven Fiberscan B.V. en Scandivers B.V. opgericht. Fiberscan richt zich op onderzoek naar asbest in gebouwen en objecten en is SC-540 gecertificeerd. Scandivers is een handel- en bemiddelingsbedrijf in en afzet en toepassing van grond en is in het bezit van een VIHB nummer (Vervoerders, Inzamelaars, Handelaars en Bemiddelaars). De combinatie zorgt ervoor dat wij als milieuadviesbureau een totaalpakket kunnen bieden, ook bij u in Amsterdam.

Uw project in kundige handen

Milieuadviesbureau Terrascan heeft sinds de start van haar werkzaamheden in 1993 ca. 6.000 bodem- en grondonderzoeken uitgevoerd en milieukundige begeleiding verzorgd bij ca. 500 bodemsaneringen. Ook uw project in Amsterdam is bij ons in kundige handen. Wilt u meer weten over ons milieuadviesbureau en onze werkzaamheden in Amsterdam? Neem dan contact met ons op of vraag de brochure aan.