Close Menu

Milieukundige Begeleiding

Milieukundige begeleiding is nodig wanneer u een bodemsanering laat uitvoeren. Deze begeleiding is voor de milieukundige processturing, verificatie en directievoering. Op deze manier wordt er toezicht gehouden over de sanering, zodat deze volgens de geldende wet- en regelgeving wordt uitgevoerd. Daarnaast wordt er gekeken of de sanering volgens het saneringsplan wordt uitgevoerd. Terrascan is een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau dat al jarenlang actief is op het gebied van bodem en milieu.

Terrascan kan de milieukundige begeleiding voor u uitvoeren, zodat u zeker weet dat de saneringswerkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. Wij houden toezicht over de werkzaamheden en letten er op dat deze volgens de milieuwet- en regelgeving wordt uitgevoerd. Daarnaast kunnen wij de werkzaamheden ook aansturen en contacten onderhouden met de bevoegde instanties. Met ruim 23 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend begeleiden.

Heeft u goede milieukundige begeleiding nodig bij uw project? Terrascan kan u in veel gebieden binnen Nederland van dienst zijn. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar tijdens uw project. Van het uitvoeren van bodemonderzoek tot aan het begeleiden van saneringswerkzaamheden, bij ons bent u aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan!