Close Menu

Waterbodemonderzoek

Door middel van waterbodemonderzoek is het mogelijk om vast te stellen of de waterbodem verontreinigd is. Dit is belangrijk wanneer u bagger werkzaamheden wilt uit gaan voeren. Op deze manier weet u precies of u de opgebaggerde materialen kunt hergebruiken of verwerken of dat u het moet afvoeren. Terrascan is een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau die gespecialiseerd is in het oplossen van bodem- en milieuvraagstukken. Hiertoe kunnen wij verschillende onderzoeken uitvoeren om de kwaliteit van de bodem of waterbodem vast te stellen.

Wanneer u bij Terrascan een waterbodemonderzoek laat uitvoeren bent u verzekerd van kwaliteit. Ons bedrijf heeft al jarenlange ervaring op dit gebied en kan u daarom uitstekend van dienst zijn. Met onze ervaren medewerkers kunnen we een degelijk onderzoek uitvoeren en de juiste analyse toepassen. Vaak worden er, afhankelijk van het doel van het onderzoek en de omvang van het gebied, slibmonsters genomen die worden geanalyseerd. Zo kunnen we goed vaststellen wat de milieu hygiƫnische kwaliteit van de waterbodem is.

Wilt u weten of de waterbodem verontreinigd is of welke mogelijkheden er zijn voor opgebaggerd materiaal? Laat een waterbodemonderzoek uitvoeren door Terrascan. Wij kunnen u van dienst zijn in verschillende gebieden in Nederland. Voor meer informatie neemt u contact met ons op of vraagt u een offerte aan.