Close Menu

Junior projectleider bodemsaneringen

 

Functieomschrijving

Begeleid je graag een proces van begin tot eind; van aanvraag, offerte tot en met de rapportage?
Dan is deze baan wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een junior projectleider bodemsaneringen (fulltime, 36 of 40 uur per week).

In deze functie assisteer je de projectleider bij de voorbereiding, coördinatie en rapportage van bodemsaneringen. Je bent betrokken bij de opdrachtvorming (telefonische of schriftelijke aanvragen, opstellen van offertes), projectvoorbereiding, coördinatie van de uitvoering (overleggen met de opdrachtgever, het bevoegd gezag en de uitvoerend aannemer) en het opstellen van evaluatierapportages. Tijdens je werk zal je vakinhoudelijke kennis opdoen op het gebied van bodemonderzoek en bodemsaneringen.

 

Functiecriteria

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met bodem en milieu. Een opleiding op het gebied van milieukunde, archeologie, fysische geologie of biologie op MBO niveau of hoger heeft de voorkeur. Voldoende kennis en ervaring met computers en het officepakket (Word / Excel) zijn noodzakelijk, ervaring met GIS is een pre. Voor het bezoeken van saneringslocaties, opdrachtgevers en diverse instanties dien je in het bezit te zijn van rijbewijs B.

Het spreekt je aan om in een klein team te werken en je professioneel, klantgericht en kwalitatief hoogwaardig in te zetten. Wij verwachten een nauwkeurige, gestructureerde werkwijze, waarbij vakbekwaamheid en foutenbeheersing voorop staan. Daarnaast is goede communicatie met collega's, opdrachtgevers en derden zeer belangrijk. Je kunt dan ook goed schriftelijk en mondeling communiceren en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wat wij bieden:

- Een marktconform salaris met goede pensioenregeling;
- Goede interne begeleiding;
- Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
- Uitzicht op een vast contract;
- Collegiale en informele werksfeer;
- Personeelsactiviteiten.

 

Bedrijfsprofiel

Terrascan is een middelgroot onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor bodemonderzoek, bodemsaneringen en bodemhygiëne. Terrascan werkt voor zowel overheidsinstanties, bedrijven als particulieren. Ons kantoor is gevestigd in Lijnden, nabij de luchthaven Schiphol. Terrascan is ISO 9001, VCA**, BRL SIKB 1000, 2000 en 6000 gecertificeerd.

Het zusterbedrijf van Terrascan is Fiberscan. Fiberscan richt zich op inventarisatie van asbest in gebouwen en objecten.

 

Sollicitatie

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Dan ontvangen wij graag jouw brief met motivatie waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Stuur je brief met curriculum vitae naar terrascan@terrascan.nl t.a.v. personeelszaken.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Ben je al een ervaren projectleider bodemonderzoek of bodemsaneringen? Ook dan is jouw sollicitatie van harte welkom!

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Klik hier voor de andere vacatures.

Over Terrascan

Terrascan B.V. is een onafhankelijk raadgevend adviesbureau voor bodem en milieu.
Sinds 1993 is Terrascan gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor bodem- grond- en milieuvraagstukken. Terrascan heeft specifieke kennis en ervaring opgebouwd in de actuele problematiek rondom PFAS (o.a. PFOS en PFOA). Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken.
Met name in de 'noordelijke' Randstad zijn wij regionaal bekend.