Close Menu

Vacature: junior veldmedewerker bodemonderzoek

 

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar veldmedewerker bodemonderzoek conform BRL SIKB 2000, protocol 2001, 2002, 2003 en 2018. De functie is fulltime, d.w.z. 40 uur / week. De werkzaamheden vinden overwegend plaats op locatie bij onze klanten en bestaan o.a. uit het verrichten van handboringen, classificeren van grond, bemonsteren van grond en grondwater en het invoeren van gegevens in een iPad. De werkzaamheden op kantoor bestaan o.a. uit werkvoorbereiding, werkoverdracht en het uitwerken van tekeningen.

 

Functiecriteria

Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met bodem en milieu en flexibel bent ingesteld. Je bent in het bezit van minimaal een MBO-diploma op het gebied van civiele-, milieu- of cultuurtechniek of archeologie (of vergelijkbaar werk- en denkniveau) en een rijbewijs B. Werkervaring is niet vereist.

Het is een pré als je:

- in het bezit bent van rijbewijs BE;
- in het bezit bent van VCA-certificaat;
- in het bezit bent van een DLP-certificaat.

 

Persoonlijk profiel

Het spreekt je aan om zowel zelfstandig als in een team buiten te werken en je bent in staat om gegevens op een goede / gestructureerde manier vast te leggen. Omdat wij grote waarde hechten aan kwaliteit (vakbekwaamheid en foutenbeheersing) verwachten wij een nauwkeurige werkwijze, waarbij goede communicatie met collega's, opdrachtgevers en derden als voorwaarde geldt. Je kunt dan ook goed schriftelijk en mondeling communiceren en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je bent in je functie als veldmedewerker bodemonderzoek een visitekaartje voor ons bedrijf. Wij verwachten daarom een vriendelijk en representatief voorkomen.

 

Wat bieden wij:

- Een marktconform starterssalaris en een goede pensioenregeling;
- Goede interne opleiding;
- Een leuke en gevarieerde werkomgeving;
- Interessante doorgroeimogelijkheden;
- Uitzicht op een vast contract;
- Collegiale en informele werksfeer;
- Personeelsactiviteiten.

 

Bedrijfsprofiel

Terrascan is een middelgroot onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor bodemonderzoek, bodemsaneringen en bodemhygiëne. Terrascan werkt voor zowel overheidsinstanties, bedrijven als particulieren. Ons kantoor is gevestigd in Lijnden, nabij Schiphol, in de gemeente Haarlemmermeer. Terrascan is ISO 9001, VCA**, BRL SIKB 1000, 2000 en 6000 gecertificeerd. Het zusterbedrijf van Terrascan is Fiberscan. Fiberscan richt zich op inventarisatie van asbest in gebouwen en objecten. Fiberscan is ook op zoek naar nieuwe collega's.

 

Kantoor in omgeving Haarlem / Amsterdam

Ons kantoor is gevestigd in Lijnden (Haarlemmermeer). Het kantoor ligt precies tussen de A5 en A9 tussen Amsterdam, Haarlem, Schiphol, Amstelveen en Hoofddorp. 

 

Snel starten als junior veldmedewerker? Solliciteer direct!

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Dan ontvangen wij van jou graag een brief met motivatie waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Stuur je bief met curriculum vitae naar terrascan@terrascan.nl t.a.v. personeelszaken. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Ben je in het bezit van een erkenning voor bodemonderzoek (geweest)? Dan is jouw sollicitatie ook van harte welkom! 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Over Terrascan

Terrascan B.V. is een onafhankelijk raadgevend adviesbureau voor bodem en milieu.
Sinds 1993 is Terrascan gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor bodem- grond- en milieuvraagstukken. Terrascan heeft specifieke kennis en ervaring opgebouwd in de actuele problematiek rondom PFAS (o.a. PFOS en PFOA). Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken.
Met name in de 'noordelijke' Randstad zijn wij regionaal bekend.