Close Menu

Asbestonderzoek

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een asbestonderzoek kan uitvoeren? Voordat u begint met een renovatie of met sloopwerk is het belangrijk dat u weet of er asbest aanwezig is of niet. Asbest is een stof die een gevaar vormt voor de gezondheid als de stofdeeltjes in de lucht komen. Daarom is het belangrijk om te weten of er asbest aanwezig is en waar precies. Op die manier kunt u rekening houden met de risico’s en deze effectief verkleinen. Bij Terrascan helpen wij u graag bij deze klus. Wij kunnen voor u een asbestonderzoek uitvoeren en u informeren over de mogelijkheden in het geval we iets vinden.

Onafhankelijk asbestonderzoek laten uitvoeren

Terrascan is een bedrijf dat bodemonderzoeken en –saneringen uitvoert. Ook asbestonderzoek kunnen wij uitvoeren voor de structuur die u wilt renoveren of slopen. We kijken tijdens zo’n onderzoek of er asbest in de structuur of in de bodem aanwezig is. Terrascan is SC 540 gecertificeerd, waardoor wij asbestonderzoek op professionele wijze kunnen uitvoeren. Onze asbestdeskundigen zijn gespecialiseerd op het gebied van onderzoek naar asbest en zijn om die reden zeer gekwalificeerd voor asbestanalyse. Daarnaast hebben wij al ervaring sinds 1993, zodat we u uitstekend van dienst kunnen zijn. Een aantal van onze meest geleverde services zijn:

  • Asbest onderzoek;
  • Onderzoek naar bodemkwaliteit;
  • Onderzoek naar bodemvervuiling.

Ga voor zekerheid met een asbestanalyse van Terrascan

Laat een professioneel asbestonderzoek uitvoeren door een asbestdeskundige van Terrascan en u weet gelijk waar u rekening mee moet houden. Op die manier kunt u op de juiste wijze aan uw werkzaamheden beginnen. Bij de aanwezigheid van asbest houdt dat in dat de asbest eerst verwijderd moet worden. Dat verwijderen moet secuur gebeuren, omdat de stof niet mag beschadigen. Om deze reden is het belangrijk een bedrijf te vinden die deze klus kan uitvoeren. Ons dochterbedrijf Fiberscan kan dit voor u doen. Wij zijn in een groot gebied binnen Nederland werkzaam, zo doen wij aan asbestonderzoek Utrecht en asbestonderzoek Amsterdam. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen of heeft u vragen over asbestonderzoek kosten? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte voor asbestonderzoek aan bij Terrascan.

Wilt u ook zekerheid? Vraag offerte aan