Close Menu

Omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning is een vergunning voor bouwen, milieu en ruimte. Bent u van plan iets te bouwen of te slopen? Dan kan het nodig zijn om een omgevingsvergunning aan te vragen. In sommige gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen, maar vaak bent u dit wel verplicht. Terrascan kan u helpen! Laat u adviseren door een van de specialisten van Terrascan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning voeren wij vaak een verkennend bodemonderzoek uit.

Bodemonderzoek voor omgevingsvergunning

Doel van een verkennend bodemonderzoek conform NEN 5740 is het met een relatief geringe onderzoeksinspanning nagaan of er op een locatie bodemverontreiniging aanwezig is. Tevens kan de algehele milieuhygiĆ«nische kwaliteit van de bodem bepaald worden. Deze informatie is nodig wanneer u een omgevingsvergunning wilt aanvragen. Ook bij aan-/verkoopsituaties wordt een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd. Naast onderzoeken ten behoeven van een omgevingsvergunning, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere bodemsanering, partijkeuringen en asbestonderzoek.

Kom niet voor verrassingen te staan

Wilt u een omgevingsvergunning aanvragen? Laat de bodem dan nauwkeurig onderzoeken door onze specialisten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze specialisten hebben al sinds 1993 ervaring op het gebied van bodemonderzoeken en kunnen u daarom uitstekend van dienst zijn. Heeft u vragen over de omgevingsvergunning of de uit te voeren onderzoeken? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u ook zekerheid? Vraag offerte aan