Close Menu

Partijkeuring Asbest

Heeft u plannen om grond- of bouwstoffen toe te passen of te hergebruiken? Dan is het van belang om te weten wat de milieu hygiënische kwaliteit van het materiaal is. Dit is mogelijk middels een partijkeuring asbest. Met die kennis weet u hoe u het materiaal kunt verwerken en u voorkomt onnodige afvoerkosten. Met een partijkeuring asbest weet u meteen of u te maken heeft met asbest.

Doe de partijkeuring asbest

Asbest is in de vorige eeuw op grote schaal gebruikt als materiaal voor de meest uiteenlopende producten. Sinds 1993 is dit verboden. Het is daarom raadzaam om de partijkeuring asbest te laten verrichten voordat u gaat beginnen aan uw werkzaamheden. Bij renovatie van gebouwen en/of objecten en bij ontwikkeling of activiteiten in de bodem en/of puin moet namelijk eerst de aanwezigheid van asbest worden onderzocht. Wij voeren de partijkeuring asbest uit in uw bodem, puin en gebouwen en objecten.

Meten is weten

Wij zijn een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau op het gebied van bodem en milieu en kunnen een nauwkeurige partijkeuring asbest voor u uitvoeren. Wilt u weten of u te maken heeft met asbesthoudende materialen in uw bodem, puin, gebouwen of objecten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor de partijkeuring asbest of neem contact op voor meer informatie. 

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om te reageren op uw bericht en niet voor andere doeleinden zoals marktonderzoek, nieuwsbrieven e.d.

* Velden met een * zijn verplicht
Wilt u ook zekerheid? Vraag offerte aan