Close Menu

Partijkeuring Conform AP04

Wanneer u graafwerkzaamheden gaat uitvoeren komt er vaak grond vrij die overtollig is en wordt afgevoerd. Als u deze grond ergens anders wilt toepassen, heeft u hiervoor de AP04 partijkeuring nodig. Door middel van de AP04 partijkeuring wordt de kwaliteit van de grond vastgesteld. Met de indicatieve resultaten kan de grond worden afgevoerd of op een andere locatie worden toegepast.

Controleer de kwaliteit met de AP04 keuring

Het besluit bodemkwaliteit is opgesteld met als doel rekening te houden met zoveel mogelijk hergebruik en tegelijkertijd zoveel mogelijk bescherming van bodem en water. Wij zijn gecertifieerd om grond conform het Besluit bodemkwaliteit te keuren. Op basis van de resultaten van de AP04 partijkeuring kan een partij worden ingedeeld in één van de volgende categorieën: vrij toepasbaar, bodemkwaliteitsklasse wonen, bodemkwaliteitsklasse industrie en niet toepasbaar. Wij adviseren u graag op basis van de uitslag van de AP04 partijkeuring. Ook voor indicatief grondonderzoek op kleinere partijen grond kunt u bij ons terecht.

Wij adviseren u graag rondom partijkeuringen

Wilt u weten wat de kwaliteit van uw grond is? Wij komen graag bij u langs voor de AP04 partijkeuring. Heeft u meer informatie nodig over de AP04 keuring? Neem dan contact met ons op.

Wilt u ook zekerheid? Vraag offerte aan