Close Menu

Over Terrascan

 

Terrascan B.V. is een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau voor bodem en milieu. Terrascan is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor bodem-, grond-, en milieuvraagstukken. Terrascan heeft specifieke kennis en ervaring opgebouwd in de actuele problematiek rondom PFAS (o.a. PFOS en PFOA). Wij staan bekend om onze deskundige, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken en duidelijke communicatie. Door onze brede expertise en ruime ervaring kunnen wij onze opdrachtgevers altijd snel en accuraat van dienst zijn en flexibel inspelen op hun projectspecifieke bodemproblematiek. We werken voor bedrijven, overheden en particulieren. 

Terrascan is opgericht in 1993 en gevestigd in Lijnden, nabij de luchthaven Schiphol in de Haarlemmermeer. Sinds 2021 werken wij met een partner ook vanuit Rotterdam.

 

Scangroep

Terrascan is onderdeel van de Scangroep waartoe ook Fiberscan en ScanAcademy behoren. Samen kunnen we onze opdrachtgevers een uitgebreid pakket aan diensten bieden. Daarnaast hebben we verschillende samenwerkingspartners waarmee we onze opdrachtgevers verder kunnen ondersteunen.

  • Fiberscan B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van asbestonderzoeken, begeleiden van asbestsaneringen en het leveren van oplossingen voor asbestvraagstukken volgens het ‘Certificatieschema voor het Procescertificaat Asbestinventarisatie’.
  • ScanAcademy B.V. is een opleidings- en trainingscentrum dat zich richt op bodem, asbest en veiligheid.