Close Menu

Ervaren projectleider bodemonderzoek

 

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn een middelgroot ingenieursbureau dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Vanwege de groei van onze orderportefeuille zijn wij op zoek naar een ervaren projectleider voor het uitvoeren van onze bodemonderzoek- en bodemsaneringsprojecten.

Je werkt in een team, samen met andere ervaren projectleiders en junior-projectleiders. Je bent verantwoordelijk voor het project van het begin tot het eind: je hebt contact met de klant en stelt een offerte en onderzoeksopzet op, je bereidt het veldwerk voor, je interpreteert de resultaten en stelt het eindrapport op. Tevens voer je kwaliteitscontroles uit op de rapportages van je collega’s. Je adviseert en denkt mee in het belang van de opdrachtgever. Je begeleidt junior-projectleiders bij de interne opleiding tot zelfstandig projectleider.

 

Functiecriteria

Het spreekt je aan om in een enthousiast, snel groeiend team te werken. Je kan goed het overzicht bewaren en je werkt oplossingsgericht. Omdat wij grote waarde hechten aan kwaliteit (vakkennis en foutenbeheersing) en veiligheid verwachten wij een nauwkeurige / gestructureerde uitvoering van het werk, waarbij goede communicatie met collega's, opdrachtgevers en derden als voorwaarde geldt. Je kunt dan ook goed schriftelijk en mondeling communiceren en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij vragen voor deze functie:

  • Minimaal 2 jaar ervaring als projectleider bodemonderzoek en/of bodemsanering;
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • In bezit van rijbewijs B.

 

Wat wij bieden:

  • Een marktconform salaris;
  • Goede pensioenregeling;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Goede balans tussen werk en vrije tijd;
  • Collegiale en informele werksfeer;
  • Leuke personeelsactiviteiten.

 

Bedrijfsprofiel

Terrascan B.V. is een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau voor bodem en milieu. Terrascan is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor bodem-, grond-, en milieuvraagstukken. Terrascan heeft specifieke kennis en ervaring opgebouwd in de actuele problematiek rondom PFAS (o.a. PFOS en PFOA). Wij staan bekend om onze deskundige, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken en duidelijke communicatie. Door onze brede expertise en ruime ervaring kunnen wij onze opdrachtgevers altijd snel en accuraat van dienst zijn en flexibel inspelen op hun projectspecifieke bodemproblematiek. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, overheidsinstanties en particulieren. Terrascan is ISO 9001, VCA**, BRL SIKB 1000, 2000 en 6000 gecertificeerd.

Terrascan is opgericht in 1993 en gevestigd in Lijnden, nabij de luchthaven Schiphol in de Haarlemmermeer.

 

Sollicitatie

Sta jij open voor een nieuwe werkomgeving? Dan ontvangen wij graag jouw brief met motivatie waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Stuur je brief met CV naar hr@terrascan.nl t.a.v. personeelszaken.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.