Close Menu

Projectleider bodemonderzoek

 

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een leuke werkomgeving? Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider bodemonderzoek.

Je werkt in teamverband, samen met andere ervaren projectleiders en junior-projectleiders. Je verzorgt het onderzoek van het begin tot het eind: je hebt contact met de klant en stelt een offerte en onderzoeksopzet op, je bereidt het veldwerk voor, je interpreteert de resultaten en stelt het eindrapport op. Tevens voer je kwaliteitscontroles uit op de rapportages van je collega’s. Je adviseert en denkt mee in het belang van de opdrachtgever. Je begeleidt junior-projectleiders bij de interne opleiding tot zelfstandig projectleider.

 

Functiecriteria

Het spreekt je aan om in een jong snel groeiend team klantgericht te werken. Omdat wij grote waarde hechten aan kwaliteit (vakkennis en foutenbeheersing) en veiligheid verwachten wij een nauwkeurige / gestructureerde uitvoering van het werk, waarbij goede communicatie met collega's, opdrachtgevers en derden als voorwaarde geldt. Je kunt dan ook goed schriftelijk en mondeling communiceren en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wij vragen voor deze functie:

- Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van bodemonderzoek;
- Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
- Kennis van de inhoud van NEN-EN-ISO 9001;
- Kennis van BRL SIKB 1000, 2000 en 6000;
- Kennis van het Arbobesluit;
- Kennis van CROW 132;
- In bezit van rijbewijs B;
- Ervaring met Word en Excel.

Het is een pré als je:

- Een opleiding op het gebied van milieukunde, bodemkunde, archeologie, fysische geologie of biologie hebt afgerond;
- In bezit van geldig VOL-VCA Diploma;
- Ervaring hebt met GIS programma’s, Terra-index, Autocad.

 

Wat wij bieden:

- Een marktconform salaris en een goede pensioenregeling;
- Uitzicht op een vast contract;
- Collegiale en informele werksfeer;
- Personeelsactiviteiten.

 

Bedrijfsprofiel

Terrascan is een middelgroot onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor bodemonderzoek, bodemsaneringen en bodemhygiëne. Terrascan werkt voor zowel overheidsinstanties, bedrijven als particulieren. Ons kantoor is gevestigd in Lijnden, nabij Schiphol, in de gemeente Haarlemmermeer. Terrascan is ISO 9001, VCA**, BRL SIKB 1000, 2000 en 6000 gecertificeerd.
Het zusterbedrijf van Terrascan is Fiberscan. Fiberscan richt zich op inventarisatie van asbest in gebouwen en objecten.

 

Sollicitatie

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Dan ontvangen wij van jou graag een brief met motivatie waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Stuur je brief met curriculum vitae naar terrascan@terrascan.nl t.a.v. personeelszaken.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Klik hier voor de andere vacatures.

Over Terrascan

Terrascan B.V. is een onafhankelijk raadgevend adviesbureau voor bodem en milieu.
Sinds 1993 is Terrascan gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor bodem- grond- en milieuvraagstukken. Terrascan heeft specifieke kennis en ervaring opgebouwd in de actuele problematiek rondom PFAS (o.a. PFOS en PFOA). Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken.
Met name in de 'noordelijke' Randstad zijn wij regionaal bekend.