Close Menu

Veldmedewerker bodemonderzoek in opleiding

 

Functieomschrijving

Ben je een doener en werk je graag buiten op afwisselende plaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie veldmedewerker bodemonderzoek in opleiding. In deze functie leiden we je in 1 jaar op tot zelfstandig veldmedewerker.

De werkzaamheden worden vooral uitgevoerd  op locatie bij onze klanten en bestaan o.a. uit het verrichten van handboringen, classificeren van grond, bemonsteren van grond en grondwater en het invoeren van gegevens in een iPad. De dag begint en eindigt op kantoor in Lijnden (Haarlemmermeer) of Rotterdam. Op kantoor ben je voornamelijk bezig met werkvoorbereiding, werkoverdracht en het uitwerken van tekeningen.

 

Functiecriteria

Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met bodem en milieu en flexibel bent ingesteld. Je bent in het bezit van minimaal een MBO-diploma (of vergelijkbaar) en een rijbewijs B. Een MBO-diploma op het gebied van civiele-, milieu- of cultuurtechniek of archeologie is een pré. Werkervaring is niet vereist. Ben je al in het bezit van rijbewijs BE, VCA-certificaat en/of DLP-certificaat, dan is jouw inwerktraject mogelijk korter dan 1 jaar.

 

Persoonlijk profiel

Het spreekt je aan om zowel zelfstandig als in een team buiten te werken en je bent in staat om gegevens op een goede / gestructureerde manier vast te leggen. Omdat wij grote waarde hechten aan kwaliteit (vakbekwaamheid en foutenbeheersing) verwachten wij een nauwkeurige werkwijze, waarbij goede communicatie met collega's, opdrachtgevers en derden als voorwaarde geldt. Je kunt dan ook goed schriftelijk en mondeling communiceren en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je bent in je functie als veldmedewerker bodemonderzoek het visitekaartje voor ons bedrijf. Wij verwachten daarom een vriendelijk en representatief voorkomen.

 

Wat bieden wij:

  • Een marktconform starterssalaris, een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
  • Goede interne opleiding;
  • Een leuke en gevarieerde werkomgeving;
  • Interessante doorgroeimogelijkheden;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Jaarlijks een medische keuring;
  • Collegiale en informele werksfeer;
  • Personeelsactiviteiten.

 

Bedrijfsprofiel

Terrascan B.V. is een middelgroot onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau voor bodem en milieu. Terrascan is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor bodem-, grond-, en milieuvraagstukken. Terrascan heeft specifieke kennis en ervaring opgebouwd in de actuele problematiek rondom PFAS (o.a. PFOS en PFOA). Wij staan bekend om onze deskundige, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken en duidelijke communicatie. Door onze brede expertise en ruime ervaring kunnen wij onze opdrachtgevers altijd snel en accuraat van dienst zijn en flexibel inspelen op hun projectspecifieke bodemproblematiek. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, overheidsinstanties en particulieren. Terrascan is ISO 9001, VCA**, BRL SIKB 1000, 2000 en 6000 gecertificeerd.

 

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Dan ontvangen wij van jou graag een brief met motivatie waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Stuur je brief met CV naar hr@terrascan.nl t.a.v. personeelszaken. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

 

Ben je in het bezit van een erkenning voor bodemonderzoek (geweest)?

Dan is jouw sollicitatie ook van harte welkom!

 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.