Close Menu

Milieukundig begeleider bodemsanering (MKB)

 

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een milieukundig begeleider voor bodemsaneringen (MKB) conform BRL SIKB 6000, protocol 6001. De functie is fulltime d.w.z. 40 uur / week.

Als milieukundig begeleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing en controle op de uitvoering van een bodemsanering. Belangrijk is dat je de voortgang- en de randvoorwaarden van de werkomschrijving bewaakt, zorgt voor het nakomen van afspraken en toeziet op de naleving van wet- en regelgeving. Intern onderhoud je nauw contact met de verantwoordelijke projectleider, die je op de hoogte houdt van de voortgang van de werkzaamheden en die je bij calamiteiten of bijzonderheden tijdig informeert. Daarnaast ondersteun je de projectleider bij de voorbereiding en afhandeling van de bodemsanering. Naast je werkzaamheden als milieukundig begeleider komt het voor dat je wordt ingezet voor veldwerk in het kader van bodemonderzoek. Het is een uitdagende baan waarbij je veel tijd buiten door zult brengen op diverse locaties. Het werkgebied ligt overwegend tussen Alkmaar, Den Haag en Utrecht.

 

Functiecriteria

Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met bodem en milieu en dat je flexibel bent ingesteld. Je bent gecertificeerd (geweest) als milieukundige begeleider conform protocol 6001. Je bent in het bezit van een MBO-opleiding op het gebied van civiele-, milieu- of cultuurtechniek of procestechnologie (of vergelijkbaar werk- en denkniveau) en een rijbewijs B.

Het is een pré als je:

- in het bezit bent van een erkenning voor veldwerk conform protocol 2001, 2002, 2003 en/of 2018;
- in het bezit bent van rijbewijs BE;
- in het bezit bent van VCA-certificaat;
- in het bezit bent van een DLP-certificaat.

Het spreekt je aan om zowel zelfstandig als in een team buiten te werken en je bent in staat om gegevens op een goede / gestructureerde manier vast te leggen. Omdat wij grote waarde hechten aan kwaliteit (vakbekwaamheid en foutenbeheersing) verwachten wij een nauwkeurige uitvoering van het werk, waarbij goede communicatie met collega's, opdrachtgevers en derden als voorwaarde geldt. Je kunt dan ook goed schriftelijk en mondeling communiceren en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
Tot slot kan je je goed staande houden in de wereld van grond-, weg- en waterbouw.

Je bent in je functie als milieukundig begeleider bodemsanering een visitekaartje voor ons bedrijf. Wij verwachten daarom een vriendelijk en representatief voorkomen.

 

Wat wij bieden:

- Een marktconform salaris en een goede pensioenregeling;
- Interessante doorgroeimogelijkheden;
- Uitzicht op een vast contract;
- Auto van de zaak;
- Collegiale en informele werksfeer;
- Personeelsactiviteiten.

 

Bedrijfsprofiel

Terrascan is een middelgroot onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor bodemonderzoek, bodemsaneringen en bodemhygiëne. Terrascan werkt voor zowel overheidsinstanties, bedrijven als particulieren. Ons kantoor is gevestigd in Lijnden, nabij Schiphol, in de gemeente Haarlemmermeer. Terrascan is ISO 9001, VCA**, BRL SIKB 1000, 2000 en 6000 gecertificeerd.

Het zusterbedrijf van Terrascan is Fiberscan. Fiberscan richt zich op inventarisatie van asbest in gebouwen en objecten.

 

Sollicitatie

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Dan ontvangen wij van jou graag een brief met motivatie waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Stuur je brief met curriculum vitae naar terrascan@terrascan.nl t.a.v. personeelszaken.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Klik hier voor de andere vacatures.

 

Over Terrascan

Terrascan B.V. is een onafhankelijk raadgevend adviesbureau voor bodem en milieu.
Sinds 1993 is Terrascan gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor bodem- grond- en milieuvraagstukken. Terrascan heeft specifieke kennis en ervaring opgebouwd in de actuele problematiek rondom PFAS (o.a. PFOS en PFOA). Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken.
Met name in de 'noordelijke' Randstad zijn wij regionaal bekend.