Close Menu

Veldmedewerker bodemonderzoek

                                                                                                     

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar veldmedewerker bodemonderzoek conform BRL SIKB 2000, protocol 2001, 2002, 2003 en 2018. De functie is fulltime, d.w.z. 40 uur / week.

De werkzaamheden vinden overwegend plaats op locatie bij onze klanten en bestaan o.a. uit het verrichten van handboringen, classificeren van grond, bemonsteren van grond en grondwater en het invoeren van gegevens in een iPad. De werkzaamheden op kantoor (standplaats in Lijnden (Haarlemmermeer) of Rotterdam bestaan o.a. uit werkvoorbereiding, werkoverdracht en het uitwerken van tekeningen.

 

Functiecriteria

Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met bodem en milieu en dat je flexibel bent ingesteld. Je bent gecertificeerd (geweest) voor veldwerk conform protocol 2001, 2002, 2003 en / of 2018. Je bent in het bezit van een MBO-diploma (of vergelijkbaar) en een rijbewijs B. 

Het is een pré als je:
- in het bezit bent van rijbewijs BE;
- in het bezit bent van een MBO-diploma op het gebied van civiele-, milieu- of cultuurtechniek of procestechnologie;
- in het bezit bent van VCA-certificaat;
- in het bezit bent van een DLP-certificaat.

Het spreekt je aan om zowel zelfstandig als in een team buiten te werken en je bent in staat om gegevens op een goede / gestructureerde manier vast te leggen. Omdat wij grote waarde hechten aan kwaliteit (vakbekwaamheid en foutenbeheersing) verwachten wij een nauwkeurige werkwijze, waarbij goede communicatie met collega's, opdrachtgevers en derden als voorwaarde geldt. Je kunt dan ook goed schriftelijk en mondeling communiceren en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Je bent in je functie als veldmedewerker bodemonderzoek het visitekaartje voor ons bedrijf. Wij verwachten daarom een vriendelijk en representatief voorkomen.

 

Wat wij bieden:

- Een marktconform salaris en een goede pensioenregeling;
- Interessante doorgroeimogelijkheden;
- Uitzicht op een vast contract;
- Jaarlijks een medische keuring;
- Collegiale en informele werksfeer;
- Personeelsactiviteiten.

 

Bedrijfsprofiel

Terrascan is een middelgroot onafhankelijk milieutechnisch ingenieursbureau voor bodemonderzoek, bodemsaneringen en bodemhygiëne. Terrascan werkt voor overheidsinstanties, bedrijven en particulieren. Onze kantoren zijn in Lijnden, nabij Schiphol in de gemeente Haarlemmermeer, en in Rotterdam. Terrascan is ISO 9001, VCA**, BRL SIKB 1000, 2000 en 6000 gecertificeerd.

Het zusterbedrijf van Terrascan is Fiberscan. Fiberscan richt zich op inventarisatie van asbest in gebouwen en objecten.

 

Sollicitatie

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Dan ontvangen wij van jou graag een brief met motivatie waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Stuur je brief met CV naar hr@terrascan.nl t.a.v. personeelszaken. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

 

 

Klik hier voor de andere vacatures.